Aantrekkelijk en eenvoudig geprijsd

We houden het graag zo simpel mogelijk. Dat geldt voor onze software. En voor ons prijsmodel. Daarom is Toeneo beschikbaar in twee smaken: basis en uitgebreid. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je de licentie die het beste bij je past. Toeneo kun je maandelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Basislicentie

35/per maand

Met de basislicentie beschik je over alle functionaliteiten die je nodig hebt om jouw klantproces naar een hoger plan te tillen. Gebruikers met een basislicentie kunnen contactpersonen en bedrijven aanmaken. Daarnaast heb je zicht op alle onderwerpen en verkoopkansen in Toeneo. Een basislicentie kost 35 euro per user, per maand. Heb je meer functionaliteit nodig? Dan kun je de basislicentie eenvoudig omzetten naar een uitgebreide.

Uitgebreide licentie

65/per maand

Gebruikers met een uitgebreide licentie beschikken over álle mogelijkheden van de basislicentie. Daarnaast krijg je allerlei extra rechten en mogelijkheden die je helpen om nog meer winst te boeken met Toeneo. Je kunt álle items in Toeneo inzien, bewerken of aanmaken. Bovendien kun je snel en makkelijk gegevens exporteren. Elke organisatie die met Toeneo werkt, heeft minimaal één gebruiker met een uitgebreide licentie nodig.

Mix en match je licenties

Jouw team bestaat uit verschillende mensen met uiteenlopende rollen. Met Toeneo stem je jouw licenties precies af op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Vind je het lastig om te bepalen wat de beste balans is tussen het aantal standaard en uitgebreide licenties? Dan denken wij graag met je mee.

Wij helpen je vlot op gang

1850/Implementatie, eenmalig

Om optimaal te profiteren van alle mogelijkheden die Toeneo biedt, helpen wij je op gang. Op basis van jouw organisatie, wensen en ideeën richten we Toeneo in voor je. Heb je data die naar Toeneo moet? Dan helpen we je bij de migratie van al die gegevens en zorgen we dat alles keurig en foutloos in Toeneo belandt. Vervolgens trainen we alle collega’s die met de software gaan werken. Hierna kun je zorgeloos aan de slag.

Veelgestelde vragen

Zeker. Over het onderhoud van Toeneo hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw software soepel en veilig blijft draaien.

Ja! Over updates en upgrades van de software hoef je je geen zorgen te maken. Daar zorgen wij voor. We verrijken de software regelmatig met nieuwe functionaliteiten. Je werkt altijd met de meest recente versie van Toeneo.

Ja, jouw mensen worden getraind. Het trainen van jouw team is onderdeel van de implementatie. De implementatie kost eenmalig 1850 euro. 

Toeneo werkt naadloos samen met alle apps in de Microsoft 365 suite. Denk bijvoorbeeld aan Excel, Outlook, PowerPoint en SharePoint. Ook voor Microsoft Power BI en Microsoft Dynamics 365 zijn koppelingen beschikbaar. Daarnaast werken we hard aan nieuwe integraties. Heb je behoefte aan een specifieke integratie? Laat het ons dan gerust weten.

Ben je nieuwsgierig?

Toeneo PC en mobiel