Laat Toeneo voor je werken

Vlot aan de slag

Team Toeneo richt jouw systeem in, helpt je bij het uploaden van alle data en traint jouw team.

Eenvoudig koppelen

Toeneo werkt naadloos samen met alle apps in de Microsoft 365 suite, Power BI en Dynamics 365. Meer koppelingen volgen!

Altijd up to date

Je werkt altijd met de meest recente versie van Toeneo. Over updates en onderhoud hoef je je nooit zorgen te maken.

Nederlandstalige helpdesk

Loop je vast? Neem dan gerust contact op met onze Nederlandstalige helpdesk. We kijken mee en helpen je weer snel op gang.

Beginnen met Toeneo doe je zo

Als je enthousiast bent over Toeneo, helpen wij je graag verder. Als je jouw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een intake in te plannen. Wil je eerst een demo of meer informatie? Geen probleem natuurlijk. Wij leggen graag uit hoe Toeneo voor meer omzet en tevreden klanten kan zorgen.

Verdiep je inzichten met Power BI

Toeneo is van zichzelf al heel smart en bevat alle informatie die je nodig hebt om te sturen. Heb je behoefte aan extra inzichten of diepgaande analyses? Geen probleem. Met behulp van Microsoft Power BI kunnen wij voorzien in elke databehoefte. Daarbij halen we niet alleen gegevens uit Toeneo, maar kunnen we ook putten uit andere bedrijfssystemen of externe bronnen.

Powered by NIT Solutions

Toeneo maakt deel uit van Microsoft Partner NIT Solutions, expert op het gebied van CRM-oplossingen. Je bent dus niet alleen verzekerd van de fijnste CRM-oplossing van Nederland, maar je weet ook zeker dat er een solide partij met een ervaren, professioneel team klaarstaat voor je. NIT Solutions heeft diepgaande ervaring op het snijvlak van Microsoft, CRM en ondernemen. Dat is handig. Bijvoorbeeld wanneer je organisatie groeit en je soepel over wilt stappen van Toeneo naar Microsoft Dynamics. 

Ben je nieuwsgierig?

Toeneo PC en mobiel